Verzending

Wij verzenden bestellingen via PostNL en proberen ons best te doen om bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 uur zijn geplaatst dezelfde dag nog te verzenden. Het is echter niet gegarandeerd dat dit altijd mogelijk is. Houd er rekening mee dat leveringen alleen plaatsvinden op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen.

Levertijden

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die tijdens het transport is ontstaan, inclusief schade aan de verpakking, producten of enig ander materiaal tijdens het verzendproces. Het risico van verlies of beschadiging van de goederen gaat over op de klant op het moment van levering. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de ontvangen goederen onmiddellijk te inspecteren op eventuele schade en eventuele claims in te dienen bij de transporteur indien nodig.

De geschatte leveringstijden worden vermeld als een indicatie en zijn gebaseerd op normale omstandigheden. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren, maar we kunnen geen exacte leveringstijden garanderen, omdat dit afhankelijk is van de prestaties en planning van PostNL, onze verzendpartner. Vertragingen kunnen optreden als gevolg van onvoorziene omstandigheden, zoals verkeersproblemen, weersomstandigheden, stakingen of andere situaties buiten onze controle. In dergelijke gevallen zullen wij samenwerken met PostNL om de levering zo snel mogelijk te voltooien.

Verzendkosten

De verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces en kunnen variëren afhankelijk van de bestemming, het gewicht en de omvang van het pakket.

Hulp nodig?

Volg ons