4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

Dell laptop reparatie

Repaircity biedt professionele reparatie van Dell laptops. Met meer dan 5 jaar ervaring kunnen wij vrijwel alle problemen oplossen, of het nu om software of hardware gaat. Wij zijn de juiste keuze voor reparatie van jouw Dell laptop.

Dell laptop Beeldscherm

Is het scherm van je laptop beschadigd of gebarst? 

Vanaf €100,00

Dell laptop Toetsenbord

Zijn er toetsen die niet goed reageren of blijven hangen of plakken?

Vanaf €39,00

Dell laptop Accu

Is je laptop langzaam bij het opladen, valt deze spontaan uit of is hij na enkele uren stand-by leeg?

Vanaf €65,00

Dell laptop Oplaadpoort

Als je laptop niet meer op laadt en niet reageert op de oplaadkabel, dan is waarschijnlijk de oplaadpoort defect.

Prijs: op aanvraag

Dell laptop Schone installatie

Een schone installatie van het Windows besturingssysteem, inclusief stuurprogramma’s en updates.

Prijs: €65,00

Dell laptop SSD upgrade

Wil je je traag werkende laptop een flinke snelheidsupgrade geven? Kies dan voor een upgrade met een SSD-schijf.

Vanaf €65,00

Dell laptop Werkgeheugen

Als multitasken niet snel genoeg gaat, laat dan je RAM-geheugen door ons upgraden.

Vanaf €39,00

Dell laptop Onderzoek

Wij kunnen onderzoek doen naar problemen met je laptop.

Prijs: €30,00

Snelle reparatie service

Bij RepairCity begrijpen we hoe belangrijk een werkende laptop is voor uw dagelijkse bezigheden. Als uw apparaat defect is, willen we dat zo snel mogelijk repareren. Ons team van ervaren reparatie monteurs staan klaar om uw laptop te diagnoseren en de problemen op te lossen. Gemiddeld duurt een Dell laptop reparatie bij ons 1 tot 3 werkdagen. We gebruiken alleen de beste kwaliteit onderdelen en bieden snelle service, zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kan. Het maakt niet uit welk probleem u ervaart, wij staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een laptop reparatie.

Uw Dell opsturen

Bent u te druk om naar RepairCity te komen voor reparatie van uw Dell laptop? Geen zorgen, u kunt het ook naar ons opsturen.

Repaircity

RepairCity heeft jarenlange ervaring in het repareren van dell laptops. Hoge kwaliteit en snelle service staan bij ons centraal. Wij bieden ook reparatie van Dell laptops aan. U kunt voor reparatie van uw Dell laptop altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen onderdelen vervangen, zoals de batterij, toetsenbord en meer.

Onze Acer reparaties worden uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen en bieden een garantie van 6 maanden. U kunt gemakkelijk zelf een afspraak online maken of contact met ons opnemen. Wij bieden een concurrerende prijs en snelle service voor alle Acer reparaties. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is uw toestel snel gerepareerd. Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie voor uw laptop.