4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

MSI laptop reparatie

Repaircity biedt professionele reparatie van MSI laptops. Met meer dan 5 jaar ervaring kunnen wij vrijwel alle problemen oplossen, of het nu om software of hardware gaat. Wij zijn de juiste keuze voor reparatie van jouw MSI laptop.

MSI laptop Beeldscherm

Is het scherm van je laptop beschadigd of gebarst? 

Vanaf €100,00

MSI laptop Toetsenbord

Zijn er toetsen die niet goed reageren of blijven hangen of plakken?

Vanaf €39,00

MSI laptop Accu

Is je laptop langzaam bij het opladen, valt deze spontaan uit of is hij na enkele uren stand-by leeg?

Vanaf €65,00

MSI laptop Oplaadpoort

Als je laptop niet meer op laadt en niet reageert op de oplaadkabel, dan is waarschijnlijk de oplaadpoort defect.

Prijs: op aanvraag

MSI laptop Schone installatie

Een schone installatie van het Windows besturingssysteem, inclusief stuurprogramma’s en updates.

Prijs: €65,00

MSI laptop SSD upgrade

Wil je je traag werkende laptop een flinke snelheidsupgrade geven? Kies dan voor een upgrade met een SSD-schijf.

Vanaf €65,00

MSI laptop Werkgeheugen

Als multitasken niet snel genoeg gaat, laat dan je RAM-geheugen door ons upgraden.

Vanaf €39,00

MSI laptop Onderzoek

Wij kunnen onderzoek doen naar problemen met je laptop.

Prijs: €30,00

Snelle reparatie service

Als uw MSI laptop defect is en u wilt dat het snel gerepareerd wordt, bezoek dan RepairCity. Ons team van ervaren technici staat klaar om u snel te helpen. Gemiddeld duurt een reparatie bij ons 1 tot 3 werkdagen. We gebruiken alleen de beste kwaliteit onderdelen en bieden snelle service, zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kan. Het maakt niet uit welk probleem u ervaart, wij staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Uw MSI laptop opsturen

Als u niet in staat bent om uw MSI laptop naar RepairCity te brengen voor reparatie, kunt u het apparaat naar onze reparatieafdeling opsturen. Wij zorgen ervoor dat uw apparaat gerepareerd wordt.

Repaircity

Bij RepairCity kunt u terecht voor jarenlange ervaring op het gebied van MSI Notebook reparatie. Wij bieden hoge kwaliteit en snelle service, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt met uw apparaat. Ook voor reparaties aan uw MSI laptop kunt u bij ons terecht. Wij kunnen onder andere het scherm en toetsenbord vervangen.

Wat ons onderscheidt, is dat wij alleen gebruikmaken van de beste kwaliteit onderdelen voor Acer reparaties en een garantie van 6 maanden geven. U kunt een afspraak maken via onze website of door contact met ons op te nemen. Onze reparaties zijn tegen een concurrerende prijs en bieden een snelle service. Zo hoeft u nooit lang te wachten en is uw laptop snel gerepareerd. Door onze expertise kunt u er zeker van zijn dat uw apparaat goed wordt gerepareerd.