4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

Computer onderzoek

Prijs op aanvraag 60 minuten

Is het scherm van je laptop beschadigd of gebarst?

Beschrijving

Computer onderzoek

Sommige computerproblemen hebben een eenvoudige oplossing. Bijvoorbeeld, wanneer uw computer geen stroom krijgt, is dit vaak te wijten aan een defecte voeding. Andere problemen, zoals een desktop die niet meer opstart, kunnen echter complex zijn en specifiek werk vergen.

Voordelen van een computer onderzoek

  1. Door een computeronderzoek weet u precies wat er aan de hand is met uw computer.
  2. Het onderzoek geeft u inzicht of reparatie nog zinvol is en of vervanging een betere optie is.
  3. U ontvangt een op maat gemaakt reparatievoorstel waarin rekening wordt gehouden met uw specifieke situatie en wensen.

Wat kost een computer diagnose?

Bij Repaircity bieden wij een computerdiagnose aan wanneer u problemen ondervindt met uw computer. Het onderzoek omvat het bepalen van de oorzaak van het probleem en het geven van een prijsopgave voor eventuele reparaties. Deze diagnose kost €30,- en geeft u inzicht of het zinvol is om uw desktopcomputer te repareren, deze kosten komen te vervallen als u de reparatie bij ons doet uitvoeren.

Wat voor computer problemen onderzoeken jullie?

Bij Repaircity onderzoeken wij zowel hardware- als softwareproblemen. Dit omvat het onderzoeken van computers die niet meer aanslaan, die waterschade hebben of die mogelijk besmet zijn met virussen. Wij bieden ook hulp bij het herstellen van verloren bestanden door middel van een geschikte data recovery-oplossing. Onze experts zijn opgeleid om een breed scala aan computerproblemen op te lossen en zorgen ervoor dat u snel weer aan de slag kunt met uw apparaat.