Laptop werkgeheugen upgrade

Laptop werkgeheugen upgrade

Vanaf € 39,00

Een geheugenupgrade is ten zeerste aangeraden wanneer je jouw laptop vaak gebruikt. Ben je een student, gamer of een grafische designer, dan loop je sneller tegen de limiet van het werkgeheugen aan. Daarnaast kan een geheugenupgrade oudere laptops erg baten. Zo kan een oude laptop een nieuw leven ingeblazen worden. Repaircity helpt je graag bij het upgraden van het werkgeheugen van je laptop. Onze deskundige technici adviseren je over de juiste hoeveelheid RAM en breiden het vakkundig voor je uit. Neem contact met ons op en geniet van verbeterde prestaties en een soepelere ervaring.

Afspraak inplannen


Verschillende soorten geheugen

Verschillende soorten geheugen spelen een rol in de prestaties van je laptop. Naast het werkgeheugen (RAM) is er ook het opslaggeheugen, zoals een harde schijf of een SSD. Het werkgeheugen zorgt voor de tijdelijke opslag van gegevens terwijl je laptop actief is. Een geheugenupgrade kan de snelheid en multitasking-capaciteit verbeteren. Het opslaggeheugen daarentegen is verantwoordelijk voor het opslaan van bestanden op de lange termijn. Een snelle SSD kan de laadtijd van programma's en bestanden aanzienlijk verkorten. Bij Repaircity begrijpen we de verschillende behoeften van geheugen en kunnen we zowel het werkgeheugen als het opslaggeheugen van je laptop upgraden. Neem contact met ons op voor deskundig advies en vakkundige uitbreiding van je laptopgeheugen. Verbeter de prestaties en opslagcapaciteit van je laptop met Repaircity.

Hoe wij werken

Bij Repaircity bieden we laptop werkgeheugen upgrades aan. Verbeter de prestaties van je laptop met een geheugenupgrade. Daarnaast geven we je 6 maanden garantie op onze diensten. Voor een efficiënte service werken we op afspraak, zodat we voldoende tijd hebben om je laptop te upgraden. Gemiddeld duurt een reparatie bij ons ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Maak een afspraak en geef je laptop een boost met een werkgeheugen upgrade bij Repaircity.