Laptop SSD upgrade

Laptop SSD upgrade

Vanaf € 65,00

Repaircity biedt professionele HDD-naar-SSD-upgradeservices. Maak je trage laptop aanzienlijk sneller met een SSD-upgrade! Wij zorgen voor een veilige overdracht van al je gegevens naar de nieuwe SSD. Kies voor een een-op-een overdracht of een schone Windows-installatie. Laat je traditionele harde schijf (HDD) vervangen door een snelle SSD bij Repaircity en geef je laptop een nieuwe boost! Ontdek de voordelen van een snelle opstart, vlotte programma's en een soepelere gebruikerservaring. Bij Repaircity staan ervaren technici klaar om jouw laptop te upgraden. Neem vandaag nog contact op en geniet van een snellere en betrouwbaardere opslagoplossing!

Afspraak inplannen


Verschillende soorten SSD's

Bij Repaircity bieden we verschillende soorten SSD's aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een SSD met een grote opslagcapaciteit of een SSD die specifiek gericht is op snelheid, wij hebben de juiste optie voor jou.

SATA SSD's: Deze SSD's maken gebruik van de SATA-interface en zijn een populaire keuze voor algemeen gebruik. Ze bieden een aanzienlijke verbetering ten opzichte van traditionele harde schijven, maar hebben een beperktere snelheid in vergelijking met andere SSD's.

NVMe SSD's: De NVMe (Non-Volatile Memory Express) SSD's maken gebruik van de snelle PCIe-interface en bieden indrukwekkende lees- en schrijfsnelheden. Ze zijn ideaal voor veeleisende taken zoals videobewerking, gaming en gegevensintensieve toepassingen.

M.2 SSD's: Deze SSD's zijn compact en passen rechtstreeks op het moederbord van je laptop of desktop. Ze maken gebruik van zowel SATA- als NVMe-technologieën, waardoor ze flexibiliteit bieden bij het kiezen van de juiste SSD-oplossing.

Onze deskundige technici bij Repaircity kunnen je helpen bij het kiezen van de SSD die het beste bij jouw behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een SSD-upgrade voor een snellere prestatie of een betrouwbaardere opslagoplossing, wij hebben de juiste SSD voor jouw specifieke situatie.

Hoe wij werken

Bij Repaircity bieden wij professionele laptop SSD upgrades aan. Met onze service kun je jouw laptop voorzien van een snelle SSD, waardoor de prestaties aanzienlijk verbeteren. Bovendien geven wij een garantie van 6 maanden op onze upgrades. Om jou de best mogelijke service te bieden, werken wij op afspraak. De doorlooptijd van een laptop SSD upgrade bedraagt doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw laptop een boost met een SSD upgrade!