Laptop installatie

Laptop installatie

Prijs € 65,00

Bij Repaircity nemen we graag de installatie van je nieuwe laptop uit handen. Onze professionals zorgen ervoor dat alles probleemloos verloopt, zodat jij direct aan de slag kunt met je nieuwe apparaat. Of je nu hulp nodig hebt bij het installeren van je laptop of het opnieuw installeren ervan, wij bieden de expertise en het gemak waar je naar op zoek bent. Neem contact met ons op voor een snelle en betrouwbare service aan huis. Repaircity, jouw partner voor laptopinstallatie. Wij staan klaar om je te helpen met al je technische vragen en bieden ook ondersteuning op afstand. Onze deskundige team is volledig op de hoogte van de nieuwste technologieën en zorgt ervoor dat je laptop optimaal functioneert. Maak je geen zorgen meer over installatieproblemen, laat het over aan Repaircity.

Afspraak inplannen


Wat doen we bij een laptop installatie?

Bij Repaircity nemen we een uitgebreide aanpak bij het installeren van je nieuwe laptop. Onze professionals zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij direct aan de slag kunt met je nieuwe apparaat. Hier is een overzicht van de stappen die we nemen:

Advies en selectie: We beginnen met het bieden van deskundig advies bij het kiezen van de juiste laptop die past bij jouw behoeften en budget. We helpen je bij het selecteren van het juiste merk, specificaties en functies.

Software-installatie: Nadat je de laptop hebt gekozen, zorgen onze professionals voor de installatie van het besturingssysteem en andere benodigde software. We zorgen ervoor dat alles up-to-date is en dat de juiste stuurprogramma's en beveiligingssoftware geïnstalleerd zijn.

Gegevensoverdracht: Als je gegevens hebt op je oude laptop die je wilt behouden, zorgen we voor een veilige en efficiënte overdracht naar je nieuwe laptop. We helpen je bij het overzetten van bestanden, documenten, foto's en andere belangrijke gegevens.

Configuratie en personalisatie: We passen je nieuwe laptop aan volgens jouw voorkeuren. Dit omvat het instellen van de juiste taal, tijdzone, achtergrondafbeeldingen en andere personalisatie-opties. We kunnen ook je e-mailaccounts, printers en andere randapparatuur configureren.

Software-updates en beveiliging: Om ervoor te zorgen dat je laptop optimaal blijft presteren, voeren we alle benodigde software-updates uit en configureren we de juiste beveiligingsinstellingen. We installeren antivirussoftware en andere beveiligingsmaatregelen om je laptop te beschermen tegen bedreigingen.

Demonstratie en ondersteuning: Tot slot bieden we een demonstratie van de basisfuncties van je nieuwe laptop en beantwoorden we eventuele vragen die je hebt. We staan klaar om je te ondersteunen, zelfs na de installatie, met eventuele technische problemen die zich kunnen voordoen.

Kortom, bij Repaircity zorgen we voor een grondige laptop installatie, waarbij we alles regelen, van advies tot aanpassing en ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en betrouwbare service aan huis.

Hoe wij werken

Bij Repaircity kun je rekenen op een professionele laptop installatie. Wij staan achter onze service en bieden daarom een garantieperiode van 6 maanden. Om jou de best mogelijke ervaring te bieden, werken wij op afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken voor jouw installatie. Bovendien streven we ernaar om de doorlooptijd van je installatie binnen 1 tot 3 werkdagen te realiseren. Vertrouw op ons vakmanschap en kies voor een zorgeloze laptop installatie bij Repaircity.