4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

Macbook oplaadpoort reparatie

Prijs op aanvraag 60 minuten

Is uw oplaadpoort van de Macbook defect?

Beschrijving

Macbook oplaadpoort reparatie

Uw Apple Macbook oplaadpoort is niet meer functioneel? Dat is vervelend, maar gelukkig kunnen wij u helpen. Reparatie van de oplaadpoort vereist namelijk specifieke kennis en vaardigheden, zoals professionele soldeerkennis en kennis van elektronische diagrammen. Dit is van groot belang, aangezien problemen met de oplaadpoort vaak gerelateerd zijn aan het moederbord. Bij Repaircity beschikken wij over deze specifieke kennis en vaardigheden, zodat wij uw Macbook snel en efficiënt kunnen repareren. Laat uw kostbare apparaat niet langer onnodig staan en maak direct een afspraak bij ons.

Hoe weet ik of mijn Macbook oplaadpoort vervangen moet worden?

Indien u één of meerdere van de volgende problemen ondervindt, is de kans groot dat uw Macbook oplaadpoort vervangen moet worden:
 1. Uw Macbook laadt niet meer op of gaat niet meer aan.
 2. De Apple notebook werkt alleen op de accu en niet meer op stroom.
 3. De Macbook schakelt constant heen en weer tussen stroom en batterij.
 4. De oplaadpoort van uw Macbook zit los of lijkt los te zitten.
 5. De stekker van uw oplader past niet meer in de oplaadpoort van de Apple notebook.
Houd er rekening mee dat deze problemen kunnen wijzen op een beschadiging van de oplaadpoort, maar het is raadzaam om altijd een professionele technicus te raadplegen voor een diagnose en reparatie. Zo kunt u zeker zijn van een efficiënte en veilige reparatie van uw kostbare apparaat.

Macbook oplaadpoort reparatie tarieven.

De kosten voor het vervangen van een defecte DC-aansluiting voor de meeste Macbooks kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model en de complexiteit van de reparatie. Bij ons rekenen we echter een gemiddeld tarief tussen de 75,- en 125,- euro inclusief onderdelen en arbeidskosten. Houd er rekening mee dat dit tarief nog verhoogd kan worden bij complexere reparaties.

Hoe werkt onze reparatie service

Onze reparatieservice bij RepairCity is gericht op het bieden van een snelle en efficiënte oplossing voor uw technische problemen. Hieronder beschrijven we stap voor stap hoe onze service werkt:
 1. Maak een afspraak of breng uw apparaat naar onze reparatiewinkel.
 2. Onze technici zullen uw apparaat inspecteren en diagnosticeren om te bepalen wat er precies aan de hand is en wat de benodigde reparatie is.
 3. Wij sturen u een offerte waarin we duidelijk aangeven wat de kosten zijn voor de reparatie, inclusief eventuele vervangen onderdelen.
 4. Als u akkoord gaat met de offerte, zullen wij de reparatie uitvoeren.
 5. Na afronding van de reparatie, zullen wij uw apparaat grondig testen om te verzekeren dat alles naar behoren werkt.
 6. U kunt uw gerepareerde apparaat op een afgesproken tijdstip ophalen of laten verzenden.
Let wel op: bij binnenkomst rekenen wij 30 euro aan onderzoekskosten. Als we de reparatie uitvoeren, komen deze kosten te vervallen. Onze technici zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van deze kosten.