Macbook batterij vervangen

Macbook batterij vervangen

Vanaf € 100,00

Heeft jouw MacBook batterij last van snelle leegloop? Of weigert jouw batterij op te laden? Dan ben je bij Repaircity aan het juiste adres! Onze deskundige teamleden staan voor je klaar om jouw MacBook batterij snel en professioneel te vervangen. Ervaar onze uitstekende service en geniet snel weer van een langdurige batterijduur op jouw MacBook! Kom vandaag nog langs in onze winkel of neem contact met ons op voor een afspraak. Jouw MacBook verdient de beste zorg en wij zorgen ervoor dat jouw batterij probleemloos wordt vervangen, zodat je weer zorgeloos kunt werken en genieten van jouw MacBook.

Afspraak inplannen


Wanneer MacBook batterij vervangen?

Als je merkt dat de batterij van je MacBook steeds sneller leeg raakt en je daardoor vaker moet opladen, dan is het verstandig om je MacBook batterij te laten vervangen. Het kan namelijk gevaarlijk zijn als de trackpad of achterkant van je MacBook omhoog staat of opgezwollen is, aangezien dit duidt op een batterijprobleem. Het is daarom belangrijk om hier snel naar te laten kijken. Bij ons kun je terecht voor een gratis diagnose en we helpen je graag verder om het probleem op te lossen. Wacht dus niet te lang en kom bij ons langs, zodat je MacBook weer veilig en optimaal gebruikt kan worden.

Hoe wij werken

Bij ons kunt u terecht voor het vervangen van de batterij van uw Macbook. Wij staan garant voor kwaliteit en bieden een garantieperiode van 6 maanden. Om u de best mogelijke service te bieden, werken wij uitsluitend op afspraak. Wij streven ernaar om uw reparatie binnen 1 tot 3 werkdagen af te ronden, zodat u snel weer kunt genieten van een goed functionerende laptop.