4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

Asus laptop reparatie

Repaircity biedt professionele reparatie van Asus laptops. Met meer dan 5 jaar ervaring kunnen wij vrijwel alle problemen oplossen, of het nu om software of hardware gaat. Wij zijn de juiste keuze voor reparatie van jouw Asus laptop.

Asus laptop Beeldscherm

Is het scherm van je laptop beschadigd of gebarst? 

Vanaf €100,00

Asus laptop Toetsenbord

Zijn er toetsen die niet goed reageren of blijven hangen of plakken?

Vanaf €39,00

Asus laptop Accu

Is je laptop langzaam bij het opladen, valt deze spontaan uit of is hij na enkele uren stand-by leeg?

Vanaf €65,00

Asus laptop Oplaadpoort

Als je laptop niet meer op laadt en niet reageert op de oplaadkabel, dan is waarschijnlijk de oplaadpoort defect.

Prijs: op aanvraag

Asus laptop Schone installatie

Een schone installatie van het Windows besturingssysteem, inclusief stuurprogramma’s en updates.

Prijs: €65,00

Asus laptop SSD upgrade

Wil je je traag werkende laptop een flinke snelheidsupgrade geven? Kies dan voor een upgrade met een SSD-schijf.

Vanaf €65,00

Asus laptop Werkgeheugen

Als multitasken niet snel genoeg gaat, laat dan je RAM-geheugen door ons upgraden.

Vanaf €39,00

Asus laptop Onderzoek

Wij kunnen onderzoek doen naar problemen met je laptop.

Prijs: €30,00

Snelle reparatie service

Bij RepairCity begrijpen we hoe belangrijk een werkende laptop is voor uw dagelijkse werkzaamheden. Als uw apparaat defect is, willen we dat zo snel mogelijk repareren. Ons team van ervaren technici staat klaar om uw laptop te diagnoseren en de problemen op te lossen. Gemiddeld duurt een Asus laptop reparatie bij ons 1 tot 3 werkdagen. We gebruiken alleen de beste kwaliteit Asus onderdelen en bieden snelle service, zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kan. Het maakt niet uit welk probleem u ervaart, wij staan klaar om u te helpen bij RepairCity. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een reparatie. Onze technici zullen uw laptop grondig diagnosticeren en het probleem snel en efficiënt oplossen.

Uw Asus laptop opsturen

Als u geen tijd heeft om naar RepairCity te komen voor reparatie van uw Asus laptop, kunt u het ook naar ons opsturen. Wij bieden een handige opstuurservice voor reparatie van uw laptop.

Repaircity

RepairCity is de expert op het gebied van Asus laptop reparatie met jarenlange ervaring. Hoge kwaliteit en snelle service zijn onze prioriteiten. U kunt voor reparatie van uw Asus laptop altijd contact op nemen, of het nu gaat om een batterij, toetsenbord of iets anders.

Onze garantie van 6 maanden op een Asus reparatie en het gebruik van alleen de beste kwaliteit onderdelen onderscheiden ons van de concurrentie. Maak eenvoudig online een afspraak of neem contact met ons op. Wij voeren alle Asus reparaties uit tegen concurrerende prijzen en bieden snelle service. Zo bent u snel weer in het bezit van een werkend device. Laat uw Asus repareren door RepairCity en profiteer van onze expertise.