Computer werkgeheugen upgrade

Computer werkgeheugen upgrade

Vanaf € 39,00

Wanneer je jouw computer regelmatig gebruikt, is een geheugenupgrade ten zeerste aan te raden. Of je nu een student, gamer of grafisch ontwerper bent, je zult sneller tegen de grenzen van het werkgeheugen aanlopen. Bovendien kan een geheugenupgrade oudere computers aanzienlijk ten goede komen. Het geeft een oude computer als het ware een nieuw leven. Repaircity staat klaar om je te helpen bij het upgraden van het werkgeheugen van je computer. Onze deskundige technici zullen je advies geven over de juiste hoeveelheid RAM en deze professioneel voor je installeren. Neem contact met ons op en ervaar verbeterde prestaties en een soepelere gebruikerservaring.

Afspraak inplannen


Verschillende soorten geheugen

Verschillende soorten geheugen spelen een belangrijke rol in de prestaties van je computer. Naast het werkgeheugen (RAM) is er ook het opslaggeheugen, zoals een harde schijf of een SSD. Het werkgeheugen zorgt voor de tijdelijke opslag van gegevens terwijl je computer actief is. Een geheugenupgrade kan de snelheid en multitasking-capaciteit aanzienlijk verbeteren. Het opslaggeheugen daarentegen is verantwoordelijk voor het opslaan van bestanden op de lange termijn. Een snelle SSD kan de laadtijd van programma's en bestanden drastisch verkorten. Bij Repaircity begrijpen we de verschillende geheugenbehoeften en bieden we zowel upgrades voor het werkgeheugen als het opslaggeheugen van je computer. Neem contact met ons op voor deskundig advies en vakkundige uitbreiding van het geheugen van je computer. Verbeter de prestaties en opslagcapaciteit van je computer met Repaircity.

Hoe wij werken

Bij ons kun je terecht voor een upgrade van het werkgeheugen van je computer, waarmee je de prestaties aanzienlijk kunt verbeteren. Bovendien bieden wij een garantieperiode van 6 maanden, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je geüpgradede systeem. Om onze klanten de best mogelijke service te bieden, werken wij uitsluitend op afspraak. Op die manier kunnen wij voldoende tijd en aandacht besteden aan jouw computer. En als er reparaties nodig zijn, kun je rekenen op een snelle doorlooptijd van ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Neem vandaag nog contact met ons op en geef je computer de upgrade die het verdient.