4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

Acer computer reparatie

RepairCity biedt professionele reparatie van Acer computers. Met meer dan 5 jaar ervaring kunnen wij vrijwel alle problemen oplossen. Of het nu om software of hardware gaat, wij zijn de juiste keuze voor reparatie van uw Acer desktop.

Acer computer Voeding

Is de voeding van je computer defect?

Vanaf €65,00

Acer computer Opschonen

Is de computer erg sloom? dan is opschonen verstandig.

Vanaf €39,00

Acer computer SSD upgrade

Wilt u uw traag werkende computer een boost geven? Overweeg dan een upgrade met een SSD.

Vanaf €65,00

Acer computer Werkgeheugen

Heeft u meer werkgeheugen nodig? kies dan voor een werkgeheugen upgrade.

Vanaf €39,00

Acer computer Grafische kaart

Laat ons u helpen met de reparatie van uw grafische kaart.

Prijs: op aanvraag

Acer computer Schone installatie

Laat ons uw computer een opfrisbeurt geven met onze schone installatie.

Vanaf €65,00

Acer computer Onderzoek

Wij kunnen onderzoek doen naar problemen met je computer.

Prijs: €30,00

Snelle computer reparatie service

Bij RepairCity begrijpen we hoe belangrijk het is om een werkende computer te hebben voor uw dagelijkse activiteiten. Als uw desktop defect is, willen we hem snel repareren. Ons team van ervaren technici staat klaar om uw computer te diagnosticeren en de problemen op te lossen. Gemiddeld duurt een Acer-computerreparatie bij ons 1 tot 3 werkdagen. We gebruiken alleen de beste kwaliteit onderdelen en bieden snelle service, zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. Ongeacht het probleem dat u ondervindt, staan we klaar om u te helpen bij RepairCity. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een reparatie.

Uw Acer opsturen

Kunt u uw Acer computer niet zelf naar RepairCity brengen, maar wilt u het toch laten repareren? Geen probleem, u kunt het apparaat naar onze reparatieafdeling verzenden.

Repaircity

RepairCity heeft jarenlange ervaring in Acer reparaties. Snelheid en hoge kwaliteit zijn belangrijke pijlers van onze dienstverlening. U kunt ons altijd benaderen voor reparatie van uw Acer desktop. Wij bieden vervanging van onderdelen, zoals een Acer desktop-voeding, werkgeheugen, SSD, en meer.

Ons bedrijf onderscheidt zich door alleen te werken met de beste onderdelen en door het bieden van 6 maanden garantie. Afspraken kunt u gemakkelijk online maken of door contact met ons op te nemen. Wij bieden Acer-computerreparaties tegen concurrerende prijzen en met snelle service. Zo hoeft u nooit lang te wachten en is uw apparaat snel gerepareerd! Dankzij onze expertise bent u verzekerd van een correcte reparatie van uw toestel.