4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

Medion computer reparatie

RepairCity biedt professionele reparatie van Medion computers. Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring en kunnen bijna alle defecten snel verhelpen. Onze specialisten kunnen zowel hardware als software problemen repareren. Dus voor een snelle en goede reparatie van uw Medion desktop  bent u bij RepairCity aan het goede adres.

Medion computer Voeding

Functioneert de voeding van je computer niet naar behoren?

Vanaf €65,00

Medion computer Opschonen

Het is verstandig om op te schonen als de computer trager is dan gewenst.

Vanaf €39,00

Medion computer SSD upgrade

Ben je beu van je traag werkende computer en wil je hem sneller maken? Een SSD-upgrade is wat je nodig hebt.

Vanaf €65,00

Medion computer Werkgeheugen

Heb je meer werkgeheugen nodig in de computer?

Vanaf €39,00

Medion computer Grafische kaart

Laat onze experts uw grafische kaart repareren voor een optimale prestatie.

Prijs: op aanvraag

Medion computer Schone installatie

Haal het maximale uit uw computer met onze grondige computer schone installatie.

Vanaf €65,00

Medion computer Onderzoek

Wij kunnen onderzoek doen naar problemen met je computer.

Prijs: €30,00

Snelle reparatie service

Als uw Medion computer defect is en u snel gerepareerd wilt hebben, bezoek dan RepairCity. Ons team van ervaren computer experts staat klaar om snel te helpen. Meestal duurt een reparatie bij ons één tot drie werkdagen. Wij gebruiken alleen onderdelen van de beste kwaliteit en bieden snelle service, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Ongeacht het probleem, staan wij klaar om u te helpen bij RepairCity. Bezoek ons gerust of neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Uw Medion opsturen

Als u niet in staat bent om uw Medion desktop naar RepairCity te brengen, kunt u het opsturen naar onze reparatieafdeling. Wij bieden professionele reparatie aan voor uw apparaat.

Repaircity

Bij RepairCity kun je rekenen op jarenlange ervaring op het gebied van reparatie van Medion desktop-computers. Wij bieden snelle service en hoogwaardige kwaliteit. Je kunt zonder afspraak bij ons langs gaan voor reparatie van je Medion desktop. Of het nu gaat om vervanging van een harde schijf of een voeding, wij repareren je toestel snel en efficiënt.

Bij ons geniet je van 6 maanden garantie en gebruiken we uitsluitend onderdelen van topkwaliteit. Maak eenvoudig online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij voeren alle Medion reparaties uit tegen concurrerende prijzen en met uitstekende service, zodat je nooit lang hoeft te wachten. Dankzij onze deskundigheid ben je verzekerd van een correcte reparatie van je computer.