Macbook toetsenbord reparatie

Macbook toetsenbord reparatie

Prijs: op aanvraag

Heeft u problemen met het toetsenbord van uw MacBook? Maak u geen zorgen, Repaircity staat voor u klaar! Onze gecertificeerde reparateurs zijn specialisten op het gebied van MacBook-reparaties en kunnen uw toetsenbord snel en vakkundig vervangen. Bij ons profiteert u van snelle reparaties, 6 maanden garantie en de beste prijs.

Wij begrijpen dat het vervangen van een MacBook-toetsenbord een specialistische klus is en daarom hebben wij ervaren reparateurs in dienst die bekend zijn met dit type reparatie. Uw toetsenbord vervangen wij vaak al binnen 3-5 werkdagen, zodat u snel weer verder kunt werken op uw MacBook.

Twijfelt u over wat er precies mis is met uw laptop? Maak dan gebruik van onze diagnose-service. Wij zoeken voor u het probleem op en geven u een indicatie van de reparatiekosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u weloverwogen beslissen over de reparatie.

Afspraak inplannen


Soorten problemen met een kapot toetsenbord

Er zijn verschillende soorten problemen die kunnen optreden bij een kapot toetsenbord. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat bepaalde toetsen helemaal niet meer werken of dat toetsaanslagen niet worden geregistreerd. Ook kan het gebeuren dat er onverwachte toetsaanslagen worden gemaakt, zonder dat u daadwerkelijk op de toetsen drukt.

Een ander veelvoorkomend probleem is dat de toetsen van het toetsenbord 'plakken'. Dit kan gebeuren als er bijvoorbeeld vloeistof op het toetsenbord terechtkomt. Hierdoor blijven de toetsen aan elkaar plakken en typt u meerdere letters of tekens achter elkaar.

Daarnaast kan het voorkomen dat de verlichting van het toetsenbord niet meer werkt of dat er fysieke schade is ontstaan aan het toetsenbord, bijvoorbeeld doordat er een toets is afgebroken.

Bij Repaircity begrijpen wij hoe vervelend deze problemen kunnen zijn. Gelukkig kunnen wij uw toetsenbord snel en vakkundig vervangen, zodat u weer comfortabel kunt werken op uw MacBook. Neem gerust contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen als u meer wilt weten over onze MacBook-reparaties en de mogelijkheden voor het vervangen van uw toetsenbord.

Hoe wij werken

Bij Repaircity kunt u terecht voor de reparatie van uw MacBook toetsenbord. Wij bieden u niet alleen de hoogste kwaliteit in onze reparaties, maar geven u ook 6 maanden garantie op onze diensten. Om onze klanten de best mogelijke service te bieden werken wij op afspraak. Hierdoor kunnen wij de wachttijden beperken en u zo snel mogelijk helpen. Over het algemeen hebben wij een doorlooptijd van ongeveer 1 tot 3 werkdagen voor onze reparaties, zodat u snel weer verder kunt met uw MacBook.