Computer SSD upgrade

Computer SSD upgrade

Vanaf € 65,00

Repaircity biedt professionele HDD-naar-SSD-upgradeservices voor jouw computer. Maak je trage computer aanzienlijk sneller met een SSD-upgrade! Wij zorgen voor een veilige overdracht van al je gegevens naar de nieuwe SSD. Kies voor een een-op-een overdracht of een schone installatie van Windows. Laat je traditionele harde schijf (HDD) vervangen door een snelle SSD bij Repaircity en geef je computer een nieuwe boost! Ontdek de voordelen van een snelle opstart, vlotte programma's en een soepelere gebruikerservaring. Bij Repaircity staan ervaren technici klaar om jouw computer te upgraden. Neem vandaag nog contact op en geniet van een snellere en betrouwbaardere opslagoplossing!

Afspraak inplannen


Soorten

Bij RepairCity bieden we verschillende soorten SSD's aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een SSD met een grote opslagcapaciteit of een SSD die specifiek gericht is op snelheid, wij hebben de juiste optie voor jou.

SATA SSD's: Deze SSD's maken gebruik van de SATA-interface en zijn een populaire keuze voor algemeen gebruik. Ze bieden een aanzienlijke verbetering ten opzichte van traditionele harde schijven, maar hebben een beperktere snelheid in vergelijking met andere SSD's.

NVMe SSD's: De NVMe (Non-Volatile Memory Express) SSD's maken gebruik van de snelle PCIe-interface en bieden indrukwekkende lees- en schrijfsnelheden. Ze zijn ideaal voor veeleisende taken zoals videobewerking, gaming en gegevensintensieve toepassingen.

M.2 SSD's: Deze SSD's zijn compact en passen rechtstreeks op het moederbord van je laptop of desktop. Ze maken gebruik van zowel SATA- als NVMe-technologieën, waardoor ze flexibiliteit bieden bij het kiezen van de juiste SSD-oplossing.

Onze deskundige technici bij RepairCity kunnen je helpen bij het kiezen van de SSD die het beste bij jouw behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een SSD-upgrade voor betere prestaties of een betrouwbaardere opslagoplossing, wij hebben de juiste SSD voor jouw specifieke situatie

Onze service

Bij ons kun je terecht voor een computer ssd upgrade. We bieden 6 maanden garantie op al onze upgrades. Om je de beste service te bieden, werken we op afspraak. Daarnaast streven we ernaar om reparaties binnen een doorlooptijd van ongeveer 1 tot 3 werkdagen af te ronden.