iMac installatie

iMac installatie

Vanaf € 65,00

Professionele installatie van jouw Mac door Repaircity

Heb je net een nieuwe Mac gekocht en wil je graag professionele hulp bij het installeren en gebruiksklaar maken ervan? Repaircity staat voor je klaar! Geen gedoe meer met het verbinden met je Wi-Fi netwerk, het instellen van je e-mail of het overzetten van bestanden. Met onze installatieservice kun jij direct aan de slag met je nieuwe computer.

Onze professionele installatie kan telefonisch worden afgehandeld, of wij komen bij jou thuis of op kantoor om de installatie te verzorgen. Wij kunnen ons werk volledig afstemmen op jouw wensen, ook als deze afwijken van het standaardpakket. Kies dan voor maatwerk en wij zorgen voor een installatie op maat.

Neem contact op met Repaircity voor een professionele installatie van jouw Mac en geniet van de voordelen van jouw nieuwe computer!

Afspraak inplannen


Hoe gaat het in zijn werk?

Hulp nodig bij het installeren van jouw nieuwe apparaat?

Of je het apparaat nou bij ons hebt gekocht of ergens anders, bij ons krijgt het altijd een VIP-behandeling. Wij helpen jou graag met het installeren en migreren van je nieuwe apparaat. Dit kan op afstand, maar we komen ook bij jou thuis of op kantoor langs om alles voor je te regelen.

We zetten al je bestanden en instellingen over en stellen het netwerk voor je in. Ook koppelen we jouw apparaat met je e-mailaccounts en helpen we je met andere instellingen. Zo kun jij direct aan de slag met je nieuwe aanwinst.

Heb je hulp nodig bij het installeren van jouw nieuwe apparaat? Neem dan contact met ons op en wij regelen alles voor je.

  

Onze service

Professionele iMac installatie met garantie en snelle reparaties

Bij ons kun je terecht voor professionele iMac installatie. Wij zorgen ervoor dat jouw iMac volledig geïnstalleerd en gebruiksklaar is. En het beste van alles? Wij bieden maar liefst 6 maanden garantie op onze installaties.

Om jou de beste service te bieden, werken wij op afspraak. Zo kunnen wij voldoende tijd en aandacht besteden aan jouw iMac installatie. Daarnaast hebben wij begrip voor jouw tijd en streven wij ernaar om reparaties binnen een doorlooptijd van ongeveer 1 tot 3 werkdagen af te ronden.

Kies voor professionele iMac installatie met garantie en een snelle reparatieservice. Maak nu een afspraak en wij zorgen ervoor dat jouw iMac binnen no-time klaar is voor gebruik