4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

Macbook installatie / upgrade

Prijs op aanvraag 60 minuten

Is het scherm van je laptop beschadigd of gebarst?

Beschrijving

Macbook installatie / upgrade

Opnieuw installeren of upgraden van je Apple MacBook is handig voor verschillende redenen. Het verwijdert onnodige bestanden en instellingen, waardoor het apparaat sneller en efficiënter werkt. Het kan ook problemen oplossen die zich voordoen tijdens het gebruik, zoals vastlopende programma’s of beveiligingsproblemen. Bovendien zorgt een upgrade ervoor dat je de nieuwste software en beveiligingsupdates krijgt, wat je MacBook beschermt tegen bekende en toekomstige bedreigingen. Kortom, het opnieuw installeren of upgraden van je MacBook is een slimme investering in de prestaties en beveiliging van het apparaat.

Wanneer kiezen voor een schone installatie?

  1. Een schone installatie is aan te bevelen wanneer uw iOS-besturingssysteem niet meer naar behoren functioneert. Dit kan helpen bij het oplossen van problemen zoals vastlopende toepassingen, traagheid of andere fouten die het gebruik van uw apparaat belemmeren.
  2. Als u vermoedt dat er een virus op uw apparaat aanwezig is, kunt u overwegen om voor een schone installatie te kiezen. Dit is de meest effectieve manier om ervoor te zorgen dat het virus volledig verwijderd is en uw apparaat weer veilig en stabiel is.
  3. Wanneer u van plan bent om uw Macbook weg te geven of te verkopen, is het aan te bevelen om voor een schone installatie te kiezen. Dit verwijdert alle persoonlijke gegevens en instellingen, waardoor de nieuwe gebruiker een frisse start heeft en u de privacy van uw persoonlijke informatie beschermt.
  4. Een schone installatie van uw iOS-besturingssysteem kan ertoe leiden dat uw apparaat sneller en soepeler werkt. Dit komt omdat het verwijderen van onnodige bestanden en instellingen de prestaties van het apparaat kan verbeteren.

Kosten Macbook (her)installeren.

De kosten voor het uitvoeren van een schone installatie op uw Macbook bedragen €65,-. Wanneer u uw persoonlijke gegevens, zoals foto’s, video’s en documenten, wilt behouden, bieden wij ook de optie om deze gegevens over te zetten naar een nieuwe installatie. Dit zetten van gegevens kost echter €50,- extra.

Is een schone installatie altijd de oplossing?

Een schone installatie is een effectieve manier om bepaalde problemen in het besturingssysteem op te lossen, maar is niet altijd de oplossing voor alle problemen. Het is belangrijk om te weten dat een schone installatie alle bestaande bestanden en programma’s op uw apparaat verwijdert, dus het is belangrijk om te overwegen of dit de juiste aanpak is voor uw specifieke situatie. Onze specialisten kunnen u helpen bij het bepalen van de beste oplossing voor uw Macbook na een grondig onderzoek.