Macbook installatie

Macbook installatie

Prijs: € 65,00

Bij Repaircity bieden we professionele hulp bij het installeren van jouw nieuwe MacBook. Of je nu een nieuwe MacBook hebt gekocht en hulp nodig hebt bij de installatie, of als je jouw huidige MacBook opnieuw wilt installeren, ons deskundige team staat voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat de installatie soepel en zonder problemen verloopt, zodat jij direct aan de slag kunt met jouw nieuwe apparaat. Onze betrouwbare service wordt aan huis geleverd en wij bieden ook ondersteuning op afstand voor het geval je het nodig hebt. Maak je geen zorgen meer over installatieproblemen, laat het over aan de experts van Repaircity. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en vakkundige service.

Afspraak inplannen


Wat doen we bij een Macbook installatie?

Bij een Macbook installatie zorgen we bij Repaircity voor een grondige en zorgvuldige aanpak. Onze professionele experts nemen de volgende stappen om ervoor te zorgen dat jouw Macbook optimaal functioneert:

Besturingssysteem installeren: We zorgen ervoor dat het juiste besturingssysteem op jouw Macbook wordt geïnstalleerd. Indien nodig, kunnen we ook helpen bij het upgraden naar de nieuwste versie.

Software-updates: We controleren of er software-updates beschikbaar zijn en installeren deze om ervoor te zorgen dat jouw Macbook up-to-date is met de nieuwste beveiligingspatches en functies.

Gegevensoverdracht: Als je bestanden, programma's en instellingen wilt overzetten vanaf je oude Macbook, helpen we je met het probleemloos overdragen van al jouw gegevens naar het nieuwe apparaat.

Persoonlijke instellingen configureren: We helpen je bij het configureren van jouw persoonlijke voorkeuren, zoals instellingen van het trackpad, energiebeheer en meer.

Applicaties installeren: Indien gewenst, installeren we de door jou gekozen applicaties en programma's, zodat je direct aan de slag kunt met jouw favoriete tools.

Testen en optimaliseren: We voeren uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat jouw Macbook goed functioneert en optimaliseren de prestaties indien nodig.

Bij Repaircity streven we ernaar om jouw Macbook installatieproces moeiteloos en probleemloos te maken. Vertrouw op onze expertise en laat ons je helpen bij het installeren van jouw Macbook, zodat je direct kunt genieten van een vlekkeloze gebruikerservaring.

Hoe wij werken

Bij Repaircity zorgen wij voor een vakkundige Macbook installatie. Met onze service bieden wij 6 maanden garantie, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw geïnstalleerde Macbook. Om een optimale dienstverlening te waarborgen, werken wij op afspraak. Hierdoor kunnen wij jouw installatie snel en efficiënt uitvoeren. Bij eventuele reparaties streven wij naar een doorlooptijd van ongeveer 1 tot 3 werkdagen, zodat je zo min mogelijk tijd zonder jouw Macbook hoeft door te brengen.