4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

Computer opschonen

computer ssd upgrade

Prijs op aanvraag 60 minuten

Is het scherm van je laptop beschadigd of gebarst?

Beschrijving

Computer opschonen

Je computer verfrissen omdat deze geplaagd wordt door irritante foutmeldingen of omdat de prestaties achteruit zijn gegaan? Het is vaak een slim idee om je computer op te ruimen, zoals wanneer de harde schijf overvol is. Maar ook als er voldoende opslagruimte over is, kan de computer trager worden dan vroeger. Onopgemerkt hopen allerlei bestanden en informatie zich op, waarvan sommige je niet nodig hebt, maar die de prestaties van de computer toch steeds een beetje verminderen.

Hoe merk ik dat mijn computer opgeschoond moet worden?

 1. De laptop is erg sloom in gebruik.
 2. De computer geeft rare foutmeldingen.
 3. De harde schijf zit vol.
 4. Er komen virus meldingen.
 5. Op de computer verschijnen er gekke meldingen.

PC opschonen in 3 stappen

Ben je benieuwd naar onze aanpak voor het opschonen van jouw computer en wat onze medewerkers precies voor je gaan doen? Onze standaardprocedure richt zich op 3 cruciale aspecten:
 • Opruimen van data en bestanden
 • Ongebruikte software verwijderen
 • Updaten van de computer

Waarom een computer opschonen

Het opschonen van een computer is een handige manier om de prestaties te verbeteren en de levensduur van de machine te verlengen. Hieronder vind je enkele redenen waarom het belangrijk is om je computer regelmatig op te schonen:
 1. Verbetert de snelheid: Het verwijderen van overbodige bestanden, programma’s en gegevens kan de computer sneller maken. Hierdoor kun je sneller en efficiënter werken.
 2. Vrijt opslagruimte: Door overbodige bestanden te verwijderen, creëer je meer opslagruimte op je harde schijf. Hierdoor wordt het makkelijker om nieuwe bestanden en programma’s te downloaden.
 3. Vermindert foutmeldingen: Het opschonen van de computer kan foutmeldingen voorkomen en verminderen. Dit komt doordat er minder conflicten ontstaan tussen programma’s en bestanden.
 4. Verbetert de beveiliging: Het verwijderen van ongewenste programma’s en bestanden vermindert de kans op malware en virussen. Hierdoor blijft je computer beter beschermd.