Garantie- en retourvoorwaarden

Garantie:


a. Voor al onze nieuwe producten geldt een volledige garantie van 2 jaar, tenzij anders vermeld. Eventuele afwijkende garantietermijnen worden duidelijk vermeld bij het betreffende product.


b. Voor refurbished producten geldt een garantieperiode van 3 maanden, tenzij anders is vermeld. Eventuele afwijkende garantietermijnen worden duidelijk vermeld bij het betreffende refurbished product.


c. Houd er rekening mee dat de garantie komt te vervallen indien u zelf wijzigingen aanbrengt aan de geleverde producten zonder onze uitdrukkelijke toestemming.


Retourzendingen:


a. U heeft het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product of namens u ontvangen.


b. Retourzendingen dienen te worden uitgevoerd conform de retourprocedure zoals vermeld op onze website.


c. De kosten van retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.


d. Producten die retour worden aangeboden dienen in onbeschadigde en complete staat te zijn, inclusief alle bijbehorende accessoires, handleidingen en verpakkingen.


Annulering:


a. Een bestelling kan kosteloos worden geannuleerd als deze nog niet is verzonden, behalve als het gaat om producten en/of diensten die uitgezonderd zijn van het herroepingsrecht.