4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

Dell computer reparatie

Bent u opzoek naar een goede en betaalbare Dell computer reparatie? Wij van RepairCity hebben meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van hardware en software reparaties. Onze professionals zullen er voor zorgen dat uw Dell desktop professioneel gerepareerd wordt.

Dell computer Voeding

Is er iets mis met de voeding van je computer?

Vanaf €65,00

Dell computer Opschonen

Als de computer traag is, is het verstandig om op te schonen.

Vanaf €39,00

Dell computer SSD upgrade

Op zoek naar een snelheidsupgrade voor uw trage computer? Een SSD is de oplossing.

Vanaf €65,00

Dell computer Werkgeheugen

Vereist u meer werkgeheugen? Overweeg dan een werkgeheugen-upgrade.

Vanaf €39,00

Dell computer Grafische kaart

Laat onze experts uw grafische kaart repareren voor een optimale prestatie.

Prijs: op aanvraag

Dell computer Schone installatie

Laat ons uw computer een opfrisbeurt geven met onze schone installatie.

Vanaf €65,00

Dell computer Onderzoek

Wij kunnen onderzoek doen naar problemen met je computer.

Prijs: €30,00

Professionele computer reparatie

Bij RepairCity begrijpen we hoe belangrijk een werkende computer is voor uw dagelijkse activiteiten. Als uw apparaat defect is, willen we dit zo snel mogelijk repareren. Ons team van ervaren technici staat klaar om uw desktop te diagnosticeren en de problemen op te lossen. Gemiddeld duurt een Dell computerreparatie bij ons 1 tot 3 werkdagen. Wij werken alleen met de beste kwaliteit onderdelen en bieden snelle service, zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. Het maakt niet uit welk probleem u ondervindt, wij staan voor u klaar om te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een reparatie.

Uw Dell opsturen

Bent u te druk om naar RepairCity te komen voor reparatie van uw Dell computer? Geen zorgen, u kunt het ook naar ons opsturen.

Repaircity

RepairCity heeft jarenlange ervaring in het repareren van computers. Onze hoogwaardige en snelle service staat centraal. U kunt bij ons terecht voor reparaties aan uw Dell desktop. Wij vervangen onderdelen, zoals de voeding en de harde schijf/SSD.

Onze Acer reparaties worden uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen en bieden een garantie van zes maanden. U kunt gemakkelijk zelf een afspraak maken via onze website of contact met ons opnemen. Wij bieden een concurrerende prijs en snelle service voor alle Acer reparaties. U hoeft bij ons nooit lang te wachten en uw apparaat wordt snel gerepareerd. Dankzij onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie voor uw apparaat.