4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

Macbook onderzoek

Prijs op aanvraag 60 minuten

Is het scherm van je laptop beschadigd of gebarst?

Beschrijving

Macbook onderzoek

Door voor RepairCity te kiezen voor een onderzoek van uw MacBook, bent u verzekerd van een grondige inspectie van uw machine. Onze technici zullen geen enkel probleem over het hoofd zien en alle waardes nauwkeurig controleren. Na afloop van het onderzoek nemen wij contact met u op om de bevindingen te bespreken en de beste vervolgstappen te bepalen. U hoeft zich geen zorgen te maken over vervelende verrassingen, aangezien wij altijd open en transparant zijn over eventuele extra kosten.

Macbook onderzoek bij RepairCity

Bij een onderzoek van uw MacBook controleren wij de volgende punten:
    1. Technische staat: Onze technici inspecteren uw MacBook grondig op technische problemen, waaronder hardware- en softwarefouten.
    2. APK: Net zoals bij een auto, voeren wij ook een APK uit op uw MacBook, waarbij we de algemene prestaties en de verschillende waardes beoordelen.
    3. Toekomstige zorgen: Wij houden rekening met de toekomst en bespreken eventuele zorgen met u, zodat u weet waar u rekening mee moet houden.
    4. Transparante communicatie: Na afloop van het onderzoek nemen wij contact met u op om de resultaten en de vervolgstappen te bespreken, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt met uw MacBook.

Wat kost een Macbook diagnose

Een Macbook diagnose kost bij ons 30 euro. Als u besluit om de reparatie bij ons uit te voeren, dan vervallen deze diagnosekosten en worden ze meegenomen in de reparatieprijs. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te betalen voor de diagnose als u voor onze reparatieservice kiest.

Kunnen jullie een verzekeringsofferte maken?

Is uw apparaat beschadigd? Overweeg dan uw inboedelverzekering, aangezien de meeste verzekeringen de schade (gedeeltelijk) vergoeden. Wij maken regelmatig offertes voor reparaties voor verschillende verzekeraars. Om fraude te voorkomen, verzoeken wij u om uw apparaat bij ons te laten zien en rekenen wij €30 onderzoekskosten. Deze kosten vervallen uiteraard wanneer wij ook de reparatie voor u uitvoeren.