4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

Computer schone installatie

Prijs op aanvraag 60 minuten

Is het scherm van je laptop beschadigd of gebarst?

Beschrijving

Computer schone installatie

Als je computer niet meer optimaal functioneert en herstellen geen oplossing biedt, of als je de desktop weer helemaal opnieuw wilt instellen, is een schone installatie de beste optie. Hierbij worden alle bestanden en instellingen verwijderd en wordt het besturingssysteem opnieuw geïnstalleerd. Dit kan helpen bij het verhelpen van technische problemen en het verbeteren van de prestaties van de computer. Het is echter belangrijk om eerst je belangrijke bestanden en data te backupen, omdat ze tijdens het proces verloren kunnen gaan, eventueel zouden wij dit voor u kunnen doen zodat u zeker bent van uw data.

Wanneer kiezen voor een schone installatie?

  1. Als Windows slecht functioneert, kan een schone installatie een effectieve oplossing zijn.
  2. Als je zeker wilt zijn dat een virus of malware volledig verwijderd is, is het uitvoeren van een schone installatie een goed idee.
  3. Als je de computer wilt verkopen of weggeven, is het verstandig om een schone installatie uit te voeren om al je persoonlijke gegevens en instellingen te verwijderen.
  4. Een schone installatie van Windows kan de computer sneller en beter laten functioneren door onnodige bestanden en programma’s te verwijderen en de systeeminstellingen opnieuw in te stellen.

Windows (her)installatie tarieven

Bij ons kost een schone installatie van Windows €65,-. Als u uw gegevens, zoals foto’s, video’s en documenten, wilt behouden, is dit ook mogelijk. Hiervoor rekenen we echter €50,- extra boven op de kosten voor de schone installatie.

Is een (her)installatie altijd de oplossing?

Een schone installatie is een effectieve oplossing voor hardnekkige problemen in Windows. Het is echter niet de enige oplossing en in sommige gevallen kan Windows ook op eenvoudige wijze worden hersteld. Onze deskundige technici kunnen uw specifieke situatie evalueren en de meest geschikte oplossing aanbevelen voor uw desktopcomputer.