4.5/5

Klantbeoordeling 9.4/10

Acer laptop reparatie

Repaircity biedt professionele reparatie van Acer laptops. Met meer dan 5 jaar ervaring kunnen wij vrijwel alle problemen oplossen, of het nu om software of hardware gaat. Wij zijn de juiste keuze voor reparatie van jouw Acer laptop.

Acer laptop Beeldscherm

Is het scherm van je laptop beschadigd of gebarst? 

Vanaf €100,00

Acer laptop Toetsenbord

Zijn er toetsen die niet goed reageren of blijven hangen of plakken?

Vanaf €39,00

Acer laptop Accu

Is je laptop langzaam bij het opladen, valt deze spontaan uit of is hij na enkele uren stand-by leeg?

Vanaf €65,00

Acer laptop Oplaadpoort

Als je laptop niet meer op laadt en niet reageert op de oplaadkabel, dan is waarschijnlijk de oplaadpoort defect.

Prijs: op aanvraag

Acer laptop Schone installatie

Een schone installatie van het Windows besturingssysteem, inclusief stuurprogramma’s en updates.

Prijs: €65,00

Acer laptop SSD upgrade

Wil je je traag werkende laptop een flinke snelheidsupgrade geven? Kies dan voor een upgrade met een SSD-schijf.

Vanaf €65,00

Acer laptop Werkgeheugen

Als multitasken niet snel genoeg gaat, laat dan je RAM-geheugen door ons upgraden.

Vanaf €39,00

Acer laptop Onderzoek

Wij kunnen onderzoek doen naar problemen met je laptop.

Prijs: €30,00

Snelle reparatie service

Bij RepairCity begrijpen we hoe belangrijk een werkende laptop is voor uw dagelijkse werkzaamheden. Als uw apparaat defect is, willen we dat zo snel mogelijk repareren. Ons team van ervaren technici staat klaar om uw laptop te diagnoseren en de problemen op te lossen. Gemiddeld duurt een Acer laptop reparatie bij ons 1 tot 3 werkdagen. We gebruiken alleen de beste kwaliteit onderdelen en bieden snelle service, zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kan. Het maakt niet uit welk probleem u ervaart, wij staan klaar om u te helpen bij RepairCity. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een reparatie.

Uw Acer opsturen

Kunt u uw Acer laptop niet zelf naar RepairCity brengen, maar wilt u het toch laten repareren? Geen probleem, u kunt het apparaat opsturen naar onze reparatieafdeling.

Repaircity

RepairCity heeft jarenlange ervaring op het gebied van Acer reparaties. Snelheid en hoge kwaliteit zijn belangrijke aspecten van onze dienstverlening. U kunt voor reparatie van uw Acer laptop altijd contact op nemen. Bij ons kunt u terecht voor vervanging van onderdelen zoals een Acer laptop batterij, Acer toetsenbord en nog veel meer.

Ons bedrijf onderscheidt zich door alleen met de beste onderdelen te werken en maar liefst 6 maanden garantie te bieden. Afspraken kunt u gemakkelijk online maken of door contact met ons op te nemen. Wij bieden reparatie van Acer laptops tegen concurrerende prijzen en met een snelle service. Zo hoeft u nooit lang te wachten en is uw apparaat snel gerepareerd! Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie van uw toestel.